Van Lech naar Warth

27 juni 2026 - Steeg, Oostenrijk

Het heeft even geduurd voor ik wat van me laat horen. Ik wil graag foto’s bijvoegen maar dat lukt nog niet zo goed.

Maar in ieder geval ben ik wel lustig aan de wandel. Met veel stijgen en dalen. Dan denk je och 11km 4,5 uur moet goed te doen zijn maar met al dat op en neer gaan heb je toch wat meer tijd nodig. En zeker met deze temperaturen!! Totaal gestegen 340 meter. Onderweg zou er ook iets zijn om te pauzeren maar dat hebben we niet gezien, gelukkig hebben we van alles bij ons, maar niet genoeg voor bij deze temperaturen. Dus de volgende dag in ieder geval meer drinken mee nemen al wordt dan de rugzak ook weer zwaarder. Op het einde van de dag worden we wel verrast met een fijn hotel. Prachtige kamers, zwembad en sauna.
In een restaurant mijn lievelings eten käse spatzle gerecht uit Oostenrijk héérlijk!

1. Jacqueline:
    27 juni 2026
    Top dat klinkt hot dorstig en daarna rust en genieten ❤️
  2. Hennie Meijer:
    Hallo dames,
    Even voorstellen voor andere die dit bericht ook lezen. Ik ben Hennie Meijer de echtgenoot van Corina die samen wandelt met Gerda, ik vind het zo prachtig wat die twee aan het doen zijn, hoop dat ze het volhouden wat ook daar is de temperatuur zeer hoog. Ik weet wat het is om daar te wandelen want Corina en ik doen dat ook al vele jaren. Nog heel veel wandel plezier en ik zorg dat op het eindpunt sta in Füssen.
  3. Henneke:
    27 juni 2026
    Gerda en corona zet hem op !!!!
  4. Lena Taihuttu:
    Hoi!
    Ja hier is het ook heel warm, maar we mogen niet klagen hè, we hoeven niet te klimmen en dalen zoals jullie.
    Gelukkig kan je lekker genieten van je lievelingsgerecht (hmmm) en zo te horen ook van hotel met wellness.....